Over ons

 

Vloeren, raamdecoratie, gordijnen

Ambitieus in vloeren. Dat kun je gerust zeggen over eigenaar Gerwin van Vliet en zijn medewerkers. Vandaar de naam Ambifloor. Maar ondertussen hebben ze net zoveel passie ontwikkeld voor raamdecoratie, gordijnen, tapijten, shutters, karpetten en vloerverwarming.

Het assortiment is uitgebreid; de ambitie is gebleven.

Betrokken

Ambifloor kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid. Met een goede reden: uw zichtbare vreugde over het resultaat van ons werk. Daar doen we het voor.

‘Boven verwachting!’ Of: ‘Exact volgens onze wensen!’ Dat zijn voor ons de mooiste complimenten. Dat betekent dat we goed naar u hebben geluisterd. De basis voor een goed advies, de garantie voor een tevreden klant.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ambifloor staat voor kwaliteit. Dat merk je en dat zie je. Onze producten zijn tijdloos, bestand tegen normaal of zelfs intensief gebruik en bestemd voor de langere termijn. In die zin mogen we ons gerust duurzaam noemen.

Service

We lossen het gewoon altijd voor u op. Een kras in de parketvloer, een plank die loslaat door waterschade: dit ten allen tijde gerepareerd. De mooie gordijnen passen niet meer na de verhuizing? Wij vermaken ze in ons eigen naaiatelier. Een passende oplossing, wat er ook gebeurt.

Toe aan een nieuw interieur? Een andere vloer, eigentijdse raamdecoratie? Kom snel langs in onze showroom. Een adviesgesprek is altijd mogelijk.

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends