Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Over ons

×

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Vloeren, raamdecoratie en trapbekledingVloeren, raamdecoratie en trapbekleding

Vloeren, raamdecoratie en trapbekleding

Ambitieus in vloeren. Dat kun je gerust zeggen over eigenaar Gerwin van Vliet en zijn medewerkers. Vandaar de naam Ambifloor. Maar ondertussen hebben ze net zoveel passie ontwikkeld voor raamdecoratie, gordijnen, tapijten, shutters, karpetten en vloerverwarming.

Het assortiment is uitgebreid; de ambitie is gebleven.

Betrokken

Ambifloor kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid. Met een goede reden: jouw zichtbare vreugde over het resultaat van ons werk. Daar doen we het voor.

‘Boven verwachting!’ Of: ‘Exact volgens onze wensen!’ Dat zijn voor ons de mooiste complimenten. Dat betekent dat we goed naar jou hebben geluisterd. De basis voor een goed advies, de garantie voor een tevreden klant.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ambifloor staat voor kwaliteit. Dat merk je en dat zie je. Onze producten zijn tijdloos, bestand tegen normaal of zelfs intensief gebruik en bestemd voor de langere termijn. In die zin mogen we ons gerust duurzaam noemen.

Service

We lossen het gewoon altijd voor je op. Een kras in de parketvloer, een plank die loslaat door waterschade: wij repareren het voor je. De mooie gordijnen passen niet meer na de verhuizing? Wij vermaken ze in ons eigen naaiatelier. Een passende oplossing.

Toe aan een nieuw interieur? Een andere vloer, eigentijdse raamdecoratie? Kom snel langs in onze showroom. Een adviesgesprek is altijd mogelijk.

Neem contact op

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.