Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Raamdecoratie in Ede en omgeving

×

Heeft u net een nieuwe woning aangekocht in Ede en wilt u deze voorzien van nieuwe raamdecoratie? Of wilt u uw bestaande woning graag moderniseren? Met raamdecoratie van Ambifloor verhoogt u de sfeer in huis en zorgt u voor een goede akoestiek. Dit omdat de decoratie onder andere de lichtinval reguleert. Ook de keuze voor de kleur en de stof bepalen de uitstraling in de ruimte.

Heeft u al voorkeur voor een bepaalde raamdecoratie? Wij van Ambifloor laten u graag onze showroom zien, waar wij een uitgebreide collectie hebben hangen. Zo kunnen wij u een uitgebreid advies meegeven, precies gericht op uw wensen.

Raamdecoratie in de woonkamer

Nieuwe gordijnen nodig voor in de woonkamer? Er zijn verschillende opties voor raamdecoraties mogelijk. Naast gordijnen kunt u ook de keuze maken voor shutters, lamellen of plisségordijnen.

Gordijnen bepalen de sfeer en zorgen voor privacy en voor het juiste licht. Ook zorgen gordijnen voor een juiste isolatie. Er komt meer bij gordijnen kijken dan dat u denkt. En heeft u een hekel aan zonlicht? Dan is er een ruim aanbod aan verduisterende gordijnen.

Met shutters kunt zich thuis in de woonkamer echt op vakantie wanen. U kunt shutters gebruiken als sfeermaker voor zowel de binnen- als de buitenzijde van uw huis. Ook controleren ze de lichtinval.

Bij lamellen wordt er gauw gedacht aan een saai kantoorpand. Maar wist u dat lamellen ook perfect als raamdecoratie in uw woonkamer kunnen fungeren? De lamellen, ook wel gordijnjaloezieën genoemd, zijn verkrijgbaar in exclusief materiaal. Vanwege de uitgebreide keuze aan kleuren en designs, vindt u altijd lamellen die smaakvol voor uw interieur zijn.

Raamdecoratie in de keuken

Naast de woonkamer, is raamdecoratie ook van belang in de keuken. Het is van belang dat ze er mooi uit zien, maar ze moeten ook praktisch zijn. In de keuken heb je al gauw te maken met vuil en vet. Het is van belang dat de raamdecoratie vochtbestendig is, en dat u het makkelijk schoon kan krijgen. Zo hangen ze er binnen no time weer schoon bij. Dit is vooral van belang als het raam dichtbij het fornuis of bij de gootsteen zit.

Plisségordijnen zijn hiervoor een mooie optie. Zeker als u voor een plisségordijn kiest die u verticaal kunt verstellen. Zo kunt u het gedeelte dat dichtbij het fornuis hangt naar boven verstellen, om mogelijk vet dat omhoog spettert te voorkomen.

Raamdecoratie in de badkamer

Dan is er ook nog de badkamer. De badkamer is een kamer waar men graag van de privacy geniet. Daar is raamdecoratie de ideale oplossing voor.

De badkamer is natuurlijk een vochtige kamer. De beste oplossing hiervoor is vochtbestendig materiaal, zoals kunststof. Plisségordijnen zijn ook voor de badkamer een goede oplossing, omdat je hiervoor van het uitzicht kan genieten, maar de gordijnen ook zo kan zetten dat je geniet van je eigen privacy. Plisségordijnen zijn gemakkelijk schoon te krijgen met een doek.

Nieuwe raamdecoratie in Ede gezocht?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie in Ede? En wilt u dat wij een advies op maat kunnen geven bij u thuis? Maak meteen een afspraak. Dan nemen wij gelijk een aantal stalen mee.

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan