Gordijnen

Bekijk de andere producten

Onze gordijnen in Veenendaal zorgen voor sfeer, privacy, licht, akoestiek, isolatie. Hierdoor bepalen gordijnen meer dan je denkt. Bijvoorbeeld door de stofkeuze. Houdt u graag contact met de buitenwereld? Dan is een tere, transparante stof ideaal. Slechte slaper of een hekel aan zonlicht? We hebben prachtige verduisterende stoffen in onze collectie.

Waar had u zelf aan gedacht? Aan:

Uitgebreide keuzes gordijnen in Veenendaal

Op het gebied van onze gordijnen in Veenendaal heeft u behoorlijk wat te kiezen bij Ambifloor. Uit stoffen, kleuren en dessins. Klassiek, eigentijds of eigenzinnig. Uit montagemogelijkheden (met roedes, railroedes, eenvoudige rails, gestoomd bij de montage). Uit confectiemogelijkheden, zoals een strakke wave of bijvoorbeeld een traditionele vlinderplooi.

Deskundig advies voor je gordijnen

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij van Ambifloor nemen graag de tijd voor u. Met een deskundig advies op maat, onder het genot van een kopje koffie of thee. Wilt u stalen mee? Dat kan natuurlijk altijd.

Onze collectie gordijnen van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Toppoint
  • Holland Haag
  • Silvester
  • Lifestyle
  • Kobe
  • Essente

Gordijnen in Veenendaal en omstreken

U bent van harte welkom in onze showroom. Maar als u dat wilt, komen we bij u thuis met onze collectie gordijnen of overige raamdecoratie uit Veenendaal te tonen. Op afspraak en vrijblijvend. Wanneer schikt het u?

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends