Raamdecoratie

Weet u dat bijna niets de sfeer in een ruimte zo kan verhogen als raamdecoratie In Veenendaal bieden wij u een groot assortiment raamdecoratie. Raamdecoratie heeft onder andere invloed op de sfeer omdat het de lichtinval reguleert. De keuze voor kleur en stof bepaalt in hoge mate de uitstraling van de ruimte, en geeft iets prijs over uw eigen identiteit.

Uitgebreide collectie raamdecoratie in Veenendaal

U zoekt raamdecoratie in Veenendaal en weet u al waar uw voorkeur op het gebied van raamdecoratie naar uitgaat? Of bent u er nog niet uit? Wij van Ambifloor laten u in onze showroom graag (en best een beetje trots) onze uitgebreide collecties zien.

Deskundig advies

Bijna te veel om uit te kiezen? In feite een luxeprobleem, maar wij kunnen het ons goed voorstellen. Daarom geven u met plezier en deskundig advies. In onze winkel aan de Smalle Zijde in Veenendaal. Of bij u thuis. Wat u wilt.

Perfecte montage en uitstekende service

Ambifloor gaat voor het beste van het beste. Daarom werken we uitsluitend met professionals. Vaklui die hun sporen verdiend hebben. Zij beschikken over eersteklas gereedschap, nemen afval mee en laten alles schoon achter. Voorbeelden van onze service? Roedes worden met een speciale spray glanzend opgepoetst als alles hangt. Vouwgordijnen stomen we nog eens extra voor een strak resultaat. Topklasse zit ook in de details!

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:
  • Luxaflex®
  • Toppoint
  • GB Products
  • Velux
  • Zonnelux
  • Rebototaal

Maak een afspraak!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw raamdecoratie in Veenendaal? Maak meteen even een afspraak als u wilt dat we met stalen bij u thuis komen, of wanneer u onze showroom bij voorkeur in de avonduren bezoekt. Ga naar contact
Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media