Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Brandvertragende gordijnen en gordijnstoffen

×

Treft u elke denkbare veiligheidsmaatregel voor uw hotel, zorginstelling, bedrijf, kerk? En niet alleen omdat brandweer en verzekeringsmaatschappij dat van u eisen? Dan hebt u hart voor uw patiënten, klanten en medewerkers. En niet te vergeten voor uw huisgenoten.

Brandveiligheid

Met de keuze voor brandvertragende gordijnen treft u effectieve, preventieve maatregelen. In geval van brand vertragen ze de vlammen. Dat levert kostbare tijd op en kan dus letterlijk levens redden.

Trevira CS

De brandvertragende gordijnen van Ambifloor zijn gemaakt van Trevira CS. Deze merknaam staat voor polyester, gemaakt van vlamvertragende garens. Die eigenschap blijft behouden, ook na vele malen wassen. De weefsels zijn duurzaam en krimpen nauwelijks.

Onze zaak in Veenendaal biedt keuze uit een uitgebreid aanbod in brandvertragende gordijnen. Leverbaar in vele prachtige, lichtbestendige kleuren.

Brandklasse Bfl-s1

Met gordijnen van Trevira CS voldoet u aan belangrijke internationale normen op het gebied van brandveiligheid. Een greep: DIN 4102 deel 1/B1; NF P 92503-507/M1, BS 5867, deel 2, Type C, UNI VF 8456/8457/1; EN 1021 deel 1 + 2 en EN 13772 + 13 773 klasse 1.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Toppoint
  • Holland Haag
  • Silvester
  • Lifestyle
  • Kobe
  • Essente

Deskundig advies

Behoefte aan deskundig advies over uw raamdecoratie? Wij komen graag bij u langs. Desgewenst in de avonduren (donderdags of vrijdags). Bel meteen even voor een afspraak.

Ga naar contact

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.