Facette Shades

Bekijk de andere producten

Luxaflex is de producent van deze decoratieve en doeltreffende vorm van binnenzonwering Facette Shades. Shades zijn letterlijk vertaald lichtschakeringen. Facette Shades doen uw interieur optimaal uitkomen door prettig, kalm en zacht licht.

Licht reguleren

Facette Shades bestaan uit doorschijnende en ondoorzichtige horizontale delen stof. De mate van lichtinval is te regelen door ze met hulp van een lange ketting langs elkaar heen te schuiven. Eenvoudig te bedienen. Van helemaal open tot helemaal dicht, en alle fasen daartussen.

Trevia CS

Shades zijn gemaakt van Trevia CS, een lichte stof van hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes en 16 kleuren. Facette Shades zijn trendy en actueel. Maar het unieke, gepatenteerde ontwerp geeft ze een tijdloos design, voor langdurig en duurzaam woongenot.

Op zoek naar binnenzonwering? Bekijk bij Ambifloor in Veenendaal op uw gemak de mogelijkheden van Facette Shades. U kunt ze daar goed vergelijken met ons uitgebreide aanbod in andere vormen van binnenzonwering, zoals duettes, plissees of silhouette shades.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Luxaflex®

Meer weten?

Wilt u meer weten over Duettes? Of wilt u in onze showroom een kijkje nemen? Dat is zeker mogelijk. Neem contact met ons op en dan maken we vrijblijvend een afspraak.

Ga naar contact

Wij krijgen een 8,7

104 beoordelingen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends