Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Inbetweens

×

Het is geen gordijn en het is geen vitrage. Het woord zegt het al: het zit er tussenin. Eigenlijk is een inbetween pas een inbetween als je er geen gordijn voor of vitrage achter hangt. Maar in de praktijk wordt het vaak gecombineerd met wat zwaardere overgordijnen of een vouwgordijn dat mooi matcht.

Stoffen combineren

Hoe je een inbetween ook toepast: bij daglicht biedt het privacy. U kijkt lekker naar buiten, maar niemand ziet u. ’s Avonds geldt het omgekeerde. Vandaar dat veel mensen een inbetween toch combineren met een ander gordijn.

Kwaliteit

De kwaliteit zit er bij Ambifloor nooit tussenin: die is altijd perfect. In onze showroom in Veenendaal treft u een scala aan kleuren, motieven en dessins  om uit te kiezen. Uw smaak zit er gegarandeerd bij.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Toppoint
  • Holland Haag
  • Silvester
  • Lifestyle
  • Kobe
  • Essente

Eigen naaiatelier

U hebt bij ons bovendien keuze uit diverse confectiemogelijkheden. Ons eigen naaiatelier beheerst heel wat technieken om uw mooie inbetweens te plooien en op te hangen.

Wilt u meer informatie over Inbetweens?

Meer weten over raamdecoratie? Vraag gerust informatie over inbetweens. Of kom langs in Veenendaal.

Ga naar contact

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan