Plissé Shades

Bekijk de andere producten

Heeft u een raam waarvoor het lastig is om raamdecoratie te vinden? Ambifloor uit Veenendaal heeft de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld schuine dakramen, ronde ramen en ramen van serres: Plissé Shades. Verkrijgbaar in transparante of verduisterende stoffen.

Voor alle ramen

Plisségordijnen zijn geknipt voor ramen die afwijken in vorm of afmeting. Maar ze staan beslist ook prachtig voor uw andere ramen! Eveneens toe te passen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken.

Elegante raamdecoratie

Een plissé is raamdecoratie in de vorm van stof die in scherpe, strakke plooien is gevouwen. Buitengewoon elegant, ook door de mooie plooistoffen in een scala aan aansprekende kleuren, aantrekkelijke stijlen en sierlijke patronen waaruit u bij Ambifloor kunt kiezen.

Warmtewerende, zonwerende raambekleding

Als isolerende raambekleding zijn plissees of Plissé Shades met een Topar® coating absolute toppers. Deze coating biedt een effectieve vorm van warmte- en zonwering. Uw huis blijft ’s zomers lekker koel. De warmtewerende werking maakt Plissé uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes die snel te heet worden als de zon schijnt.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Luxaflex®
  • Zonnelux
  • GB Products
  • Lifestyle
  • Rebototaal (budget collectie)

Kom eens een kijkje nemen

Zouden Plissés wat voor u zijn? Of misschien liever duette®? Vraag ons naar de verschillen als u toch in onze showroom in Veenendaal bent om de fraaie en uitgebreide collectie te komen bekijken.

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media