Shutters

Bekijk de andere producten

Ze hebben wel iets landelijks, shutters. Maar ze roepen ook een zweem van Mediterranée op. Erachter vermoed je de Middellandse Zee, of een zonovergoten terras op een hete namiddag in augustus. Maar dat zijn onze dromen. Waarmee associeert u shutters?

Lichtval

Shutters fungeren niet alleen als sfeermakers aan binnen- en buitenzijde van uw huis. Ze controleren ook heel effectief de lichtinval. Met een bedieningsstang past u het licht letterlijk in een handomdraai aan. Met decoratieve knoppen of een siersluiting opent en sluit u de shutters gemakkelijk.

Uitvoering

Shutters zijn verkrijgbaar in een klassieke of moderne uitvoering. Houten shutters zijn duurzame natuurproducten, gemaakt van eerste klas lindehout. Ambifloor levert ook shutters in P-wood (kunststof).

Toepassing shutters

Voor welke ruimte had u shutters in gedachten? Waar u ze ook wilt plaatsen: shutters staan overal charmant en passen bij praktisch elk raam. Dus ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige ramen. In de badkamer adviseren we wel om shutters van P-wood te nemen.

Informatie over shutters

We kunnen u nog veel meer vertellen. Over alle mogelijke kleuren, lak- en beitsmogelijkheden. Over montagemogelijkheden en railsystemen. Over onze collectie met keuze uit 3 louvres. Maar laat gewoon uw gevoel spreken. Naar welke sfeer verlangt u?

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Zonnelux

Kom eens een kopje koffie drinken

Laten we het er samen over hebben. Bij een Italiaanse cappuccino of een Hollands kopje thee. Net waar u voor in de stemming bent. Wanneer komt u langs bij Ambifloor, woninginrichter in Veenendaal?

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media