Woninginrichting Veenendaal Ambifloor

Verduisterende gordijnen

×

Stelt u prijs op een goede nachtrust? In een donkere slaapkamer slaapt het beter. Wist u dat zelfs het licht van een wekker uw slaap-waakritme kan verstoren? Laat staan binnenvallend licht van een straatlantaarn of de opkomende zon. Onderzoek toont allerlei gezondheidsvoordelen aan van een goed verduisterde kamer. Zelfs uw gewicht profiteert ervan!

Gezonde nachtrust

Uw gezondheid is de investering in goed verduisterende gordijnen waard. Want dat is waar deze gordijnen met een extra laag verduisteringsstof vooral worden toegepast: in de slaapkamer. Gun uzelf de kalmerende werking van een donkere kamer. Verduisteringsgordijnen bevorderen de kwaliteit en intensiteit van uw nachtrust.

Ontspannen sfeer

Net als al onze gordijnen creëren verduisterende gordijnen sfeer. Ze zijn verkrijgbaar in prachtige stoffen, met schitterende dessins en in aansprekende kleuren.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Toppoint
  • Holland Haag
  • Silvester
  • Lifestyle
  • Kobe
  • Essente

Laat u deskundig adviseren

Meer weten over raamdecoratie in Veenendaal? Stel uw vraag. Of kom langs in onze showroom en laat u deskundig adviseren.

Ga naar contact

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan