Houten vloeren

Bekijk de andere producten

Ambifloor is voor houten vloeren in Veenendaal het adres bij uitstek. Droomt u van een echte houten vloer? Omdat u net als wij vindt dat de natuur in al zijn schoonheid niet te overtreffen is, en u er graag een stukje van in huis haalt? Wij leveren de houten vloer voor het leven. Letterlijk. Want  een goede houten vloer gaat zomaar twee tot drie generaties mee. Over duurzaam gesproken!

Volop keuze in houten vloeren in Veenendaal

Ambifloor biedt werkelijk alle keuze als het gaat om houten vloeren in Veenendaal. Of uw voorkeur nou uitgaat naar:

  • Massieve houten vloer
  • Multiplanken vloer
  • Lamelparket
  • Parketvloer

Wij werken veel met eikenhout, maar in principe levert Ambifloor elke houtsoort. In de showroom vertellen onze deskundige medewerkers u alles over de toepassing, de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke houtsoort. Lees alvast meer over de diverse soorten houten vloeren uit ons assortiment.

Veelzijdig aanbod

Geen vloer zo veelzijdig als een houten vloer. Bij Ambifloor kunt u het krijgen zoals u het hebben wilt. U kiest de breedte van de planken vloerdelen, de sortering van het hout, de dikte van de houten vloer of de dikte van het lamelparket. Daarmee heeft u een vloer in huis die u niet snel bij iemand anders zult zien.

Keuzestress? Welnee. Ambifloor Veenendaal maakt het u gemakkelijk. Wij hebben een uniek eigen concept ontwikkeld: een inspiratiewand voor houten vloeren. Handig, maar vooral ook leuk! U ziet de vloer in gedachten al in uw eigen interieur.

Nu bij Ambifloor: houten vloeren 10 jaar onderhoudsvrij!

Misverstand: veel mensen denken dat houten vloeren en parket vloeren veel onderhoud behoeven. Die tijd is voorbij. Gelukkig maar. Vrijwel alle houten vloeren zijn tegenwoordig onderhoudsarm. Ambifloor heeft nu een toplaag voor de echte houten vloer die ervoor zorgt dat u er maar liefst 10 jaar geen omkijken naar hebt! Vanzelfsprekend met behoud van de echtheid van uw houten vloer.

Onderhoud en restauratie houten vloeren

Is uw houten vloer toe aan onderhoud of reparatie? Of bent u uitgekeken op de kleur? Ambifloor onderhoudt en restaureert ook parketvloeren en houten vloeren in Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Elst, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving. Dat doen we met onze eigen mensen en met eigen machines. Hiermee garanderen wij kwaliteit.

Na onderhoud of restauratie kunnen wij onze unieke onderhoudsvrije laklaag ook op uw bestaande houten vloer of parketvloer aanbrengen. En wensen wij u voor de komende 10 jaar zorgeloos woonplezier met uw prachtige vloer!

Op zoek naar een mooie houten vloer?

Benieuwd naar het aanbod van houten vloeren in Veenendaal, bij Ambifloor? Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Desgewenst zijn wij er ook ‘s avonds voor u. Maakt u dan wel even een afspraak?

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media