Marmoleum

Bekijk de andere producten

Waarom kiezen voor onze marmoleum in Veenendaal? Het antwoord is simpel als u graag duurzaam woont. Want dan kiest u voor Marmoleum®. Dit product is gemaakt uit 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen als lijnolie en hars, die op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Dat voelt goed.

Uitgebreid aanbod marmoleum in Veenendaal

Bij het uitgebreide aanbod in Marmoleum in Veenendaal bij Ambifloor zit gegarandeerd uw favoriete kleur. Marmoleum® staat voor gemarmerd linoleum. Maar producent Forbo brengt dit product ook op de markt met andere decoratieve dessins. Of zonder dessin. In de vorm van tegels of stroken. U zegt het maar.

Projectvloeren van marmoleum

Marmoleum is een perfecte vloeroplossing voor privéwoningen én projecten. Scholen, kantoren, ziekenhuizen en winkels passen het graag toe. Vanwege het gebruiksgemak (snel en goed schoon te maken, geluiddempend, kras- en slijtvast, goed isolerend) en omdat de verhouding tussen prijs en kwaliteit gunstig is.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Forbo

Kom kijken naar ons marmoleum in Veenendaal

Marmoleum eens met eigen ogen bekijken? Meer weten over de verschillen ten opzichte van bijvoorbeeld pvc vloeren of vinyl? Wij weten er alles van. Kom snel langs in onze showroom en bekijk onze collectie marmoleum in Veenendaal.

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media