Vloerverwarming

Bekijk de andere producten

Kennis gemaakt met het comfort van vloerverwarming? Of zitten die lelijke radiatoren u in de weg? Ambifloor levert vloerverwarming in Veenendaal en omstreken voor uw vloer, en vloeren geschikt voor vloerverwarming. Voor een aangename temperatuur, het hoogste comfort en het mooiste resultaat slaagt u altijd bij ons.

Vloerverwarming is behagelijk

Vloerverwarming is uitermate behaaglijk. De warmte bouwt namelijk op vanaf de vloer tot aan het plafond. En op uw hoogte is de temperatuur precies goed. Daarbij voelt u zich prettig dankzij de gelijkmatige stralingswarmte waaruit vloerverwarming voor het overgrote deel bestaat.

Gezondheidswinst

Wist u dat vloerverwarming een uitkomst is voor mensen met COPD (zoals astma) of allergieën? Het zorgt voor minder zwevend stof in de lucht en een wat hogere luchtvochtigheid. Huisstofmijt krijgt minder kans. Vloerverwarming is voor veel mensen een opluchting.

Energie besparen met vloerverwarming

U bespaart flink op uw energiekosten. In sommige gevallen wel zo’n 10 tot 15%, vergeleken met andere verwarmingssystemen. Oorzaak is het feit dat u de thermostaat gemakkelijk 1 tot 2 graden lager kunt zetten om dezelfde temperatuur te bereiken als u nu met uw centrale verwarming bereikt.

Onze collectie van topmerken

In de collectie van topmerken van Ambifloor vindt u:

  • Jk Vloerverwarming
  • Ambifloor

Contact

Ook genieten van optimaal wooncomfort en tegelijk energie besparen? Informeer bij Ambifloor in Veenendaal naar de mogelijkheden van vloerverwarming.

Ga naar contact

Wij krijgen een

beoordelingen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends