Woninginrichting Amersfoort

Ambifloor

Woninginrichting Amersfoort

Op zoek naar interieuradvies? Of het nu voor je huis is of voor je kantoor, de professionals van Ambifloor geven je graag gedegen advies. Onze showroom ligt op nog geen half uur rijden van Amersfoort. Kom snel langs!

Onze showroom Maak een afspraak
×

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Woninginrichting in Amersfoort

Woninginrichting Amersfoort

Ben je woonachtig in Amersfoort en is je huis of kantoor wel aan een upgrade toe? Maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? De woonexperts van Ambifloor nemen graag dit werk uit handen. Door hun ervaring en expertise weten ze precies wat past bij je smaak en wat een inrichting sfeervol en ruimtelijk maakt. Is dit precies wat je wil, kom dan snel een keer langs in onze showroom. Hier kun je verschillende accessoires en materialen zien en ervaren. ‘
Vind je het prettig dat onze interieurspecialisten de ruimte zien die je graag wil (her)inrichten? Onze medewerkers komen ook langs op locatie, zodat ze direct de ruimte kunnen ervaren en gedegen advies kunnen geven wat passend is bij jouw huis of kantoor.

Bezoek onze showroom

Ambachtelijke accessoires

Ambachtelijke accessoires

Neem een kijkje bij ons in de showroom en laat je inspireren door onze sfeervolle en ambachtelijke accessoires en woonartikelen. We hebben een ruim assortiment, geschikt voor diverse stijlen en smaken zodat iedereen bij ons terecht kan. We horen graag wat je smaak is en welke kleuren en materialen je voorkeur hebben, zodat we aan de hand hiervan een passend interieuradvies kunnen geven. Onze medewerkers gaan graag voor je aan de slag, zodat je binnenkort kan wonen of werken in een omgeving waar je je thuis voelt.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

Kom gerust langs in onze showroom om diverse woonstijlen te bekijken en ervaren.

Ambifloor-advies

Advies

Als we weten wat je wensen zijn, gaan we aan de slag om een passend interieuradvies op te stellen.

Ambifloor-levering

Levering

Als je met ons in zee gaat, maken we duidelijke afspraken over bestellingen en de levering.

Ambifloor-montage

Monteren

We geven niet alleen interieuradvies, we zorgen ook voor eventuele plaatsing en montage.

Onderhoud en renovatie Amersfoort

Onderhoud en renovatie

Ben je op zoek naar een nieuw interieur en heb je al een sfeervolle woning die alleen aan een update toe is? Bij Ambifloor geven we ook onderhoudstips en doen we tevens aan renovatie. Dit zorgt ervoor dat we op duurzame wijze interieuradvies kunnen geven: wellicht hoeft een vloer er niet uit, maar adviseren we een schuurbeurt en een nieuwe finish. Op deze manier is een grondige verbouwing misschien niet nodig en kun je op een duurzame wijze genieten van een nieuwe look and feel van je interieur.

Bezoek onze showroom

Kom je snel langs

Kom je snel langs?

Ben je benieuwd wat Ambifloor voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom. Maak van te voren een afspraak, zodat we alle tijd hebben om je woonwensen door te spreken.

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.