Woninginrichting Utrecht

Ambifloor

Woninginrichting Utrecht

Wonen en werken in een inspirerende omgeving. Wie wil dat nu niet? De woonprofessionals van Ambifloor helpen je het graag met het realiseren van deze droom. Kom bij ons langs in de showroom op een half uur rijden van Utrecht.

Onze showroom Maak een afspraak
×

Meer dan

50 Topmerken

in onze collectie

Wij hebben

800m² Showroom

vol inspiratie

Wij geven

Passend advies

voor je interieur

Je kunt

Gratis parkeren

voor onze winkel

Woninginrichting in Utrecht

Woninginrichting Utrecht

Of je nu in een nieuwbouwwoning woont of in een monumentaal pand, ieder huis heeft een eigen sfeer. Je persoonlijke touch eraan toevoegen, zorgt ervoor dat het echt een thuis wordt. Veel mensen vinden het lastig om de juiste meubels en accessoires te kiezen die het huis naar een hoger level tillen en passen bij hun smaak. De specialisten van Ambifloor kunnen hierbij helpen, het is hun vak om het beste uit elke ruimte te halen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom, dan kunnen we direct verschillende stoffen, vloeren en accessoires laten zien. Vind je het prettiger om bij je thuis af te spreken? Ook dit is mogelijk, we kunnen dan gelijk het huis of de ruimte ervaren en zo een gericht advies geven.

Bezoek onze showroom

Ruim assortiment accessoires

Ruim assortiment accessoires

Wanneer je bij ons langskomt in de showroom ben je niet alleen verzekerd van gedegen advies, maar kun je direct ons ruime assortiment aan ambachtelijke producten en accessoires zien. Een huis of kantoor aankleden doe je namelijk niet alleen met meubels, maar ook met mooie kleuren op de muur, een sfeervolle vloer en passende raambekleding. Door samen ons ruime assortiment door te nemen, wordt het snel duidelijk welke kleuren, materialen en stijlen je voorkeur hebben. Op deze manier kunnen we eenvoudig aan de slag en met een passend voorstel voor je huis of kantoor komen.

Bezoek onze showroom

Ambifloor-kennismaking

Kennismaking

We ontvangen je graag bij ons in de showroom om je woonwensen en voorkeuren door te spreken.

Ambifloor-advies

Advies

Nadat we je interieurvoorkeuren hebben besproken, gaan we aan de slag met een woonadvies op maat.

Ambifloor-levering

Levering

Wanneer we de door jou gewenste artikelen besteld hebben, maken we duidelijke afspraken over de levering.

Ambifloor-montage

Monteren

Vloeren en gordijnen moeten worden geplaatst en gemonteerd. Ons montageteam kan dit voor je realiseren.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Door je interieur goed te onderhouden, kun je op duurzame wijze lang genieten van je huis. De specialisten van Ambifloor helpen je daarom niet alleen graag met het creëren van een nieuw interieur: je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en renovatie. Of je nu gordijnen wil laten stomen, je antieke stoel opnieuw wil laten bekleden of je tapijt wil laten reinigen: neem contact op met ons, we geven graag advies of nemen het onderhoud of de renovatie uit handen.

Bezoek onze showroom

Kom je binnenkort langs

Kom je binnenkort langs?

Ben je benieuwd wat we voor je interieur kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dan zorgen we ervoor dat we alle tijd hebben om je interieur wensen door te nemen.

Bezoek onze showroom

Kom je inspiratie opdoen?

We vinden het prettig als je eerst een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan het juiste teamlid. Zo ben je verzekerd van onze volledige aandacht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.